HRVATSKI VEZNJAK U DINAMU IZ KIJEVA / Vukojević u polufinalu priželjkuje Srnu

Image

Smatra da je 0-0 u Parizu protiv PSG-a obećavajući rezultat za uzvrat u Ukrajini, a za polufinale Kupa Uefa priželjkuje Šahtar.

10.4.2009.
9:34
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ognjen Vukojević zadovoljan je nastupom svog kijevskog Dinama u prvoj četvrtfinalnoj utakmici u gostima kod PSG-a. PSG i Dinamo odigrali su bez pobjednika 0-0.

"Držim da je rezultat 0-0 povoljan za nas. Bila je to teška utakmica. Nismo uspjeli zabiti gol, ali smo bili jako dobri u napadu. Nadam se da ćemo biti efikasniji u uzvratu na našem stadionu. Mislim da smo bolja momčad od PSG-a i da ćemo izboriti polufinale", rekao je Ogi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukojević podvlači da obje momčadi imaju kvalitetu za daljnje uspjehe u Kupu UEFA-e. Ukoliko Dinamo prođe dalje, Vukojević zna kojeg bi suparnika volio u polufinalu. Priželjkuje Srnin Šahtar, koji je u Donjecku pobijedio Marseille s 2-0.

"Mislim da je Marseille izvrsna momčad, čak i malo bolja od PSG-a. No, volio bih kada bi u polufinalu igrali Dinamo i Šahtar. Bio bi to veliki uspjeh za ukrajinski nogomet", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo