TKO ĆE ISPASTI? / Za o(p)stanak u ligi dobre su i kvalifikacije

Gosti RTL Lige, trener Slaven Belupa Elvis Scoria i Hrvatskog dragovoljca, složni su da su kvalikafikacije jedan od načina za ostanak u Prvoj MAXtv ligi, ali obojica će to pokušati izbjeći.

8.4.2014.
8:29
VOYO logo

"Iskreno, ne bih prihvatio pretposljednje mjesto, ali sigurno je opcija. Mi moramo razmišljati da ćemo možda igrati kvalifikacije za ostanak i mislim da je to jedan veliki put za ostati u ligi. Ti kada ostaneš u ligi onda se brzo zaboravi što je bilo, tako da u situaciji u kojoj smo sada moramo pokušati dostići Osijeka, ali moramo razmišljati i da su kvalifikacije jedan put ka opstanku u ovoj vrlo jako ligi", izjavio je trener Slaven Belupa Elvis Scoria.

"S ovog mjesta sadašnjeg bio bih zadovoljan kvalifikacijama, što ne znači da će tako biti za dva-tri kola. Možda ne budem zadovoljan, pa budem zadovoljan jednim mjestom više. U svakom slučaju, naravno da pratimo situaciju vezanu za drugu ligu jer vremena ima malo, utakmica je do kraja isto malo, pa ja se nadam da nećemo igrati kvalifikacije, da ćemo se uspjeti spasiti jer opet kažem, ako je Osijek mogao dobiti dvije utakmice u nizu, onda možemo i mi i Belupo dobiti dvije utakmice u nizu", komentirao je trener posljednjeg Hrvatskog dragovoljca Davor Mladina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo