KRITIKA NA RAČUN PULJANA / Zašto je Istra 'šaptom pala' protiv Dinama?

'Ono što upada u oči je činjenica da je Istra napravila samo sedam prekršaja. To je ono što nisam očekivao, očekivao sam agresivniju Istru', komentar je Joška Jeličića na 'pola tuceta' u mreži Istre.

18.3.2014.
9:45
VOYO logo

Govoreći o utakmici na Maksimiru, gdje je Istra primila čak šest komada od Dinama, a samo kolo ranije je pružila veliki otpor i otrgnula bod(ove) Hajduku, stručni komentator RTL Lige Joško Jeličić je rekao kako je razočaran pristupom Pamićevih igrača.

"Mislim da je Dinamo pokazao pravo lice, atraktivni s pregršt prilika. Ono što upada u oči je činjenica da je Istra napravila samo sedam prekršaja. To je ono što nisam očekivao, očekivao sam agresivniju Istru. Svatko ima pravo na loš dan, ali su apsolutno pristupom razočarali", otvoreno je Jeličić kritizirao Istrin nastup u Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto Istra nije pružila malo jači otpor Dinamu?

"Ja ne znam zašto. Dinamo je neusporedivo kvalitenija momčad od Hajduka. S druge strane, Istra je prošlu utakmicu igrala kući, igrala je u jednom zatvorenom sustavu koji Hajduku ne odgovara, Hajduk nema takav profil kvalitetnih igrača, indvidualaca... Pa vidjeli smo ovdje Fernandesa, Soudanija, Čopa kako rješavaju situacije, čak atraktivno. Teško je komparirati kvalitetu, ali bar pristup Istre treba biti na nivou barem približno onome koji pokazuju protiv Hajduka", dodao je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo