Prvi čovjek Dinama uvjeren / Zdravko Mamić: Kramarić bi u Dinamu bio još bolji!

'Modri' su jutros otputovali u Dansku na utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka protiv Aalborga, a Zdravko Mamić je rekao nekoliko riječi o predstavama svoje momčadi na početku sezone, ali i o momčadi Hajduka te bivšem napadaču Dinama, a sada apsolutnoj senzaciji u momčadi Rijeke, Andreju Kramariću.

29.7.2014.
12:54
VOYO logo

Dinamo večeras u Danskoj igra prvi susret trećeg pretkola Lige prvaka protiv Aalborga, a upitan o tom dvoboju, Zdravko Mamić je realno i nadasve jednostavno sagledao situaciju:

''A čujte, ako vrijedimo proći ćemo, ako ne vrijedimo – nećemo. Došlo nam je puno novih igrača i sada to treba uigrati. No, nemamo opravdanja za eventualni neuspjeh.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi čovjek Dinama prokomentirao je i otvaranje sezone mrskog rivala iz Splita:

''Teško mi je zbog Hajduka koliko god ljudi ne vjeruju u te riječi. Nadam se da će se uskoro stabilizirati i da će naša liga imati barem 5,6 klubova poput Dinama i Rijeke.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A o Rijeci Zdravko ima samo pozitivne komentare, u kojima nije zaobišao ni sjajnog Andreja Kramarića koji je, ne dočekavši pravu priliku u Dinamu, spakirao kofere i čini se, pravu sreću pronašao pod stijenama.

''Rijeka je izrasla u pravi klub i jako sam sretan zbog toga. Andrej je moj ljubimac i on to zna. Ne žalim zbog ovakvog scenarija, znao sam da je vrhunski igrač, da je bio strpljiviji, kod nas bi zabijao još i više jer bi imao bolje suigrače, ali on je želio otići'', zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo