'Žena me i dalje tjera da depiliram dlakava prsa!'

'Osobno sam imao fantastičnu godinu i u klubu i u reprezentaciji. Mislim da je i netko drugi, osim nas dvojice, bio nominiran, da bi bilo pošteno ili da je bilo tko od nas dobio.

26.10.2012.
12:16
VOYO logo

Rekao je to Miho Bošković za radijsku mrežu Totalni FM povodom izbora za najboljeg europskog vaterpolista. Istim povodom ekipa, Doručka na Totalnom FM, zvala je Mihu u rubriku Tajni gost.

Domaćin showaSaša Lozar nije znao tko je s druge strane telefonske linije pa je sastavio nekoliko općenitih pitanja. Doznali smo tako što bi najbolji europski vaterpolist prvo napravio da se probudi kao žena. 'Poljubio bi svog muža i rekao: 'Ljubavi što bi ti danas radio?', rekao je romantični Miho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Blago tvom mužu!', rekao je Saša i nastavio: 'Sad kad si se probudio kao žensko, što bi ti bilo na Mamiću seksi'. Miho se malo premišljao, dvoumio, zaključio da mu nije lako i izjavio kako je Zdravko Mamić u svakom slučaju jako šarmantan muškarac.

Kako je Lozar na telefonskoj liniji imao čovjeka kojem depilacija nije strana, potražio je savjet o tome kako to obaviti uspješno i relativno bezbolno. Miho nije bio od pomoći. Uspostavilo se kako bi Saša njemu trebao udijeliti savjet jer, naime, Mihina žena žudi za tim da njen suprug depilira prsa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja žena bi voljela da depiliram neke dijelove tijela, pogotovo prsa koja nisu uravnoteženo dlakava. Ali ne dam se! Ne dam svoje muške gene!", rekao je proslavljeni i vrlo simpatični sportaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo