ZIDANE NAJAVIO ODLAZAK IZ MADRIDA: / Francuz progovorio o budućnosti u Realu, Španjolci objavili da se klub rješava i ponajveće zvijezde

Image
Foto: AFP

Nakon osvajanja španjolskog prvenstva prošle sezone, stvari su Real krenule nizbrdo.

18.2.2018.
11:44
AFP
VOYO logo

Francuski stručnjak Zinedine Zidane svojim je riječima dao naslutiti da bi mogao napustiti klupu Real Madrida na kraju sezone. Već je doduše bilo govora o njegovoj budućnosti na Santiago Bernabeu zbog razočaravajućih rezultata u domaćem prvenstvu, no za sada njegovoj momčadi ide dobro u Ligi prvaka.

Umorio se

"Vrlo je umarajuće biti nogometni trener i to se pogotovo odnosi na Real Madrid. Doći će do promjene u jednom trenutku i kad su u pitanju igrači i trener. Želim odraditi posao do kraja sezone i o ničemu drugom ne razmišljam niti me zanima nešto drugo osim onog što uključuje moj svakodnevni posao", riječi su legedarnog nogometaša koje prenosi Diario As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti su objavili i vijest da klub planira prodati Garetha Balea na kraju sezone kako bi prikupili sredstva za nova pojačanja. Velšanin je već nekoliko sezone često izvan sastava zbog ozljeda zbog čega je vodstvo kluba navodno izgubilo strpljenje s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sredinom tjedna Zidane ga je ostavio na klupi za susret s PSG-om što je prema Diario As-u znak da se njegov boravak u klubu bliži kraju. Bale je ove sezone započeo samo 11 utakmice u prvenstvu i Ligi prvaka. Bivši igrač Tottenhama najviše se povezuje s povratkom u Englesku i to u Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo