vjerujem u pobjedu / 'Živimo za utakmicu s Manchester Unitedom'

Image
Foto: PIXSELL

'Za nas će to biti kao da smo u finalu, živimo za ovu utakmicu, svima je san igrati na Old Traffordu protiv jednog od najvećih klubova na svijetu', izjavio je Eduardo za BBC.

10.12.2013.
15:32
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva vjeruje da njegov Šahtar može večeras na Old Traffordu pobijediti Manchester United i plasirati se u nokaut fazu Lige prvaka.

"Manchester je već osigurao plasman u osminu finala, i nama ova utakmica puno više znači negoli njima. Znamo da se muče u Premier ligi, pogledali smo nekoliko njihovih utakmica koje su odigrali u posljednje vrijeme i vjerujem da možemo napraviti iznenađenje i pobijediti. Za nas će to biti kao da smo u finalu, živimo za ovu utakmicu, svima je san igrati na Old Traffordu protiv jednog od najvećih klubova na svijetu", izjavio je Eduardo za BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahtar ima bod više od Bayer Leverkusena uoči posljednjeg kola skupine A Lige prvaka i pobjeda im osigurava prolazak u nokaut fazu bez obzira na rezultat utakmice Real Sociedad - Bayer Leverkusen.

Manchester United je izgubio posljednje dvije prvenstve utakmice na domaćem terenu, protiv Evertona i Newcastlea, a to im se nije dogodilo od sezone 2001-2002.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo se osvrnuo i na svoj bivši klub, Arsenal, koji vodi u Premier ligi. "Arsenal je zadržao kadar, trenerski i igrački, a to je vrlo važno. Dugo su čekali na malo sreće da bi postali prvaci, a ove sezone im okolnosti napokon idu na ruku. Ako budu igrali kao i prošle sezone nakon Božića, bit će prvaci Engleske", zaključio je Eduardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo