ZVIJEZDE HNL-A OTKRILE KAKVO JE STANJE MEĐU VATENIMA / ‘Nismo kompletni, neće biti lako na Euru, ali…’

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u utorak u Zagrebu te odmah zaputila u Rovinj

26.5.2021.
15:52
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Napadač zagrebačkog Dinama Mislav Oršić u Rovinju se priprema za svoje prvo veliko natjecanje s hrvatskom nogometnom reprezentacijom.

Odlični nastupi u modrom dresu uveli su Mislava Oršića među Vatrene, a izbornik Zlatko Dalić uvrstio ga je na popis putnika za ovogodišnje Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osobno mi to puno znači, i jedva čekam da sve počne. Izbornik će odlučiti koliko će tko igrati, a na meni je da budem maksimalno spreman i iskoristim svoje minute budem li igrao”, kaže Oršić za službenu stranicu HNS-a.

U dosadašnjih osam nastupa još nije uspio zatresti suparničku mrežu, a Hrvatskoj slijede prijateljski okršaji s Armenijom i Belgijom, te potom ogledi s Engleskom, Češkom i Škotskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svatko tko igra nogomet sanja jednog dana postići pogodak za svoju državu na velikom natjecanju, pa tako i ja”, priznao je Oršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mile Škorić, kapetan Osijeka, govorio je u srijedu o početku priprema Vatrenih, koji formu za Europsko prvenstvo bruse u Rovinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u utorak u Zagrebu te odmah zaputila u Rovinj, kako bi započela pripreme za skorašnji nastup na novom velikom natjecanju.

“Prvi osjećaj je fantastičan, kao i uvijek kada se okuplja reprezentacija. Nismo kompletni, ali ubrzo ćemo se svi skupiti, i svi smo sretni i zadovoljni što smo ovdje”, istaknuo je reprezentativni branič Mile Škorić za službenu stranicu Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svjetskog srebra u Rusiji, očekivanja su visoka, a Vatreni ovoga ljeta mogu stvoriti novu euforiju, uvjeren je:

“Imam dobar predosjećaj. Neće biti lako, na Europskom prvenstvu nema lakih utakmica, ali vjerujem u nas – igrače i stručni stožer – i vjerujem da možemo jako daleko”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest iz kampa je da je definitivno otpao FilipUremović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo