CRO COP OTKRIO DOSAD NEPOZNAT DETALJ IZ SVOG ŽIVOTA: / 'Nikad to nisam učinio i nemam pojma što je to'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Našem najvećem borcu postavili su nekoliko pitanja o kondicijskoj pripremi, a on im je onda sve objasnio

23.2.2019.
16:08
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

"Nikad u životu nisam doručkovao i nemam pojma što je to. Ne, stvarno. Ha, ako mi je trening u 8, onda bih valjda trebao ustati u pola 5 radi jela. Ma dajte.", rekao je Mirko Filipović na konfrenciji o kondicijskoj pripremi sportaša na Kineziološkom fakultetu.

"Uopće ne jedem i ne volim mnogo hrane. Nikad u životu nisam probao povrće, salatu, rajčicu. Senf, majoneza, kečap. To kad pomirišem nije mi dobro dva dana", rekao je Cro Cop koji je nedavno slavio u revanšu protiv Roya Nelsona pa otkrio da je njegova majka osoba kojoj najviše smeta njegova karijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše ga brine majka, ali i on nju

"Stalno na koljenima, krunica u ruci i moli me: 'Nemoj sine, nemoj više!' Uoči borbe pita me je li to zadnja, a ja joj već deset godina za svaku govorim da je... A kad čuje da sam dogovorio meč ode na YouTube i nađe mog protivnika i eto opet problema", rekao je Mirko pa nastavio:

"Pa je ja tješim: 'Ma nije mama, to je stara snimka. U međuvremenu je imao tri prometne nesreće, slijep je i tako.' Muljam, što ću?", zaključio je hrvatski borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike