žudi za novim izazovima / Hrgović željno iščekuje svoju borbu 8. prosinca: 'Treba mi još pet borbi da se borim s najvećima!'

Image
Foto: Vijesti.hr

Dok čeka svoj trenutak 8. prosinca u KC Dražen Petrović, Filip sa zanimanjem prati i ostale borbe

30.11.2018.
14:44
Vijesti.hr
VOYO logo

Hrvatski boksač Filip Hrgović ovih dana stavlja posljednju glazuru na mukotrpne pripreme za boksački spektakl u KC Dražen Petrović 8. prosinca, kada će pred domaćim navijačima braniti svoj međunarodni WBC naslov protiv Ekvadorca Ytaloa Perea. 

A dok čeka svoj trenutak, Filip sa zanimanjem prati i ostale borbe, pa će tako s guštom pogledati i subotnji spektakl u Los Angelesu, gdje će Deontay Wilder riskirati svoj svjetski naslov u borbi protiv teškaškog prvaka Tysona Furyja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da će na kraju Wilder nadjačati Furyja, iako bi mogla biti teška borba. Wilder je jako snažan i njegova desnica bi mogla destabilizirati protivnika čim jednom pogodi. Svakako je ovo vrlo teška borba za predviđanje", kaže Hrgović o toj borbi za 24 sata. 

Podsjetimo, Hrgović je javnosti postao poznat tijekom Olimpijskih igara u Riju 2016. godine, kada je osvojio brončanu medalju, a od tada ne skriva svoje ambicije za osvajanjem najprestižnijih naslova u boksačkom svijetu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

26-godišnjak tvrdi da mu je potrebno još pet borbi kako bi bi spreman izazvati borce najteže kategorije poput Wildera, Furyja te ultimativnog prvaka - Anthonyja Joshuu.

"Svi znaju da se od nikoga nisam skrivao i vjerujem da ću u sljedećih pet borbi postati spreman za napad na svjetsku titulu. Naravno, to nije samo do mene jer moram razgovarati sa promotorskom kućom, menadžerima i trenerima, ali uskoro ću ići po sve pojaseve", odlučno je zaključio Hrgović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike