MIRKO O SITUACIJI S KOJOM SE SUOČIO U BORBI: / 'To baš i nije bilo fer, ja to nikad njemu ne bih napravio'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Lakat je legitimna tehnika i ja sam je iskoristio'

30.9.2018.
22:27
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Mirko Filipović ostvario je svoju novu pobjedu u karijeri. U nedjelju je u Saitama Areni tehničkim prekidom u prvoj rundi, pet minuta i sedam sekundi prije isteka iste, slavio protiv Roquea Martineza, dvanaest godina mlađeg borca (32.).

NA POVRŠINU ISPLIVAO DETALJ KOJI NITKO NIJE PRIMJETIO ZA VRIJEME BORBE: Upravo zbog ovog je Mirko nezaustavljiv i neće još u mirovinu

'Deveta pobjeda u nizu'

Bila je to njegova deveta pobjeda u nizu, čime je produljio svoj MMA rekord. Do pobjede je došao udarcima laktovima, što je postalo njegovo ubojito oružje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je dobar u tome vidjelo se još u Krakowu, kad je upravo laktovima demolirao Gabriela Gonzagu...

"Lakat je legitimna tehnika i ja sam je iskoristio. Zašto ne bih to izveo kada sam u tome vješt", kazao je u razgovoru za Večernji list Mirko Filipović i nastavio govoriti o situaciji koja se dogodila u borbi. Naime, Martinez je pokušavao low kickowima i po koljenu destabilizirati Cro Copovu stabilnost...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čekao sam svoju priliku'

"Čekao sam svoju priliku. Bio sam jako dobro kondicijski spreman i imao sam dovoljno vremena da svoju priliku i pričekam. Bio sam siguran da ću borbu u tih predviđenih 20 minuta dobiti prekidom, kako god i kad god to bilo. U dobrom sam zdravstvenom stanju pa na operirano koljeno nisam ni obraćao pažnju tijekom borbe. Doduše, protivnik me pokušavao udariti po tom koljenu, što baš i nije fer i ja to nikad ne bih radio suparniku", zaključio je Mirko Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike