PROCURILO IME NOVOG HRGOVIĆEVA PROTIVNIKA: / Riječ je o bolje rangiranom borcu i jednom od najvećih boksačkih talenata

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Riječ je o stasitom 27-godišnjem kongoanskom teškašu koji je znatno bolje rangiran od našeg boksača

21.1.2021.
13:45
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, trenutno je na pripremama sa slavnim trenerom Pedrom Diazom i u iščekivanju je svog novog, dosad najvećeg, meča. Hrgović bi u ring trebao stupiti u travnju, ali do sada nije bilo poznato tko će mu biti protivnik.

No, pojavila se informacija, koju donosi relevantni Dan Rafael, da će Hrgović u ring 17. ili 24. travnja ove godine i to s perspektivnim Kongoancem, Martinom Bakoleom. Riječ je o stasitom 27-godišnjem kongoanskom teškašu koji je znatno bolje rangiran od našeg boksača. Hrgović je prema BoxRecu na 23. mjestu, a Bakole je pet mjesta više od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Martin Bakole celebrates knocking out Rodney Henandez WBO Super-Lightweight World Title Fight , Boxing, Manchester Arena, Manchester, UK - 02 Nov 2019,Image: 480750824, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Bakole će definitivno biti najveći izazov u Hrgovićevoj dosadašnjoj karijeri, prije svega zato što je godinu dana mlađi, zato što je bolje rangiran, zato što ima više mečeva u karijeri i zato što slovi za jednog od najvećih boksačkih talenata.

Bakole je u karijeri upisao 16 pobjeda, 12 njih je dobio prekidom, ali jednom je i poražen. Posljednji meč imao je 12. prosinca i slavio je protiv Sergeja Kuzmina. Hrgović je, podsjetimo, za sada na 12-0 i sve je borbe dobio prekidom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike