Svi bruje o spektakularnom nokautu Hrvata kamikaze!

Zelg Galešić ovoga je vikenda za samo 34 sekunde pobijedio Amerikanca Dougha Marshalla na trećem izdanju Super Fight Leaguea u New Delhiju.

9.5.2012.
13:37
VOYO logo

Bio je to još jedan meč u tvom stilu? Ili 'ubiješ' ili 'pogineš'… "Tako je ispalo. Zapravo je sve ispod jedne minute u mom stilu. Naravno da sam zadovoljan ishodom i kako je prošla borba."

Koji je bio taktički plan uoči meča? "Da budem potpuno iskren, brinuo sam se malo zbog njegove hrvačke prošlosti. Bojao sam se da bi mi rano u meču mogao ući u noge i da bih se možda mogao naći u situaciji da se konstantno branim. No, to se nije dogodilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Marshall je u jednom trenutku išao na rušenje? "Da, pokušao me srušiti, no uspio sam se obraniti. Nakon toga smo se upustili u razmjenu, pogodio sam ga dobro koljenom u jetra i shvatio sam da ga je to ispuhalo. Krenuo sam odraditi posao do kraja i pritisnuti ga u tom trenutku. To mi se isplatilo."

Nokaut letećim koljenom bio je spektakularan… "Radi se o uvježbanom potezu i to nije neki lucky punch. Obično kada nekoga stisnete uz žicu, on se spašava spuštanjem u noge. Tada su koljena izuzetno efikasna. Ovaj put se dogodilo da sam ga pogodio u špic brade i da je nokaut bio jako efektivan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike