AHAAAA / Ispravak: Jeste li vidjeli najbolju parodiju godine? Video arapskog komičara postao je hit tijekom Eura

Image
Foto: Twitter/Screenshot

Parodija arapskog komičara Sulejmana An-Anzija oduševila je navijače diljem svijeta i u samo nekoliko dana postala je pravi viralni hit

19.6.2021.
17:23
Twitter/Screenshot
VOYO logo

Tijekom Europskog prvenstva društvenim mrežama se počela dijeliti snimka na kojoj se čini kako arapski komentator tijekom prijenosa utakmice iskreno reagira na ljepotu navijačice koja se pojavila u kadru. Atraktivna brineta sjedila je podignutih i prekriženih nogu, a u pozadini snimke se čuje glas koji ispušta dugačko: "Ahaaaaaa", a potom počinje i pjevati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je snimka oduševila milijune navijača diljem svijeta, moramo potvrditi kako se ne radi o autentičnoj snimci, nego je ona parodija arapskog komičara Sulejmana An-Anzija. Glas je naknadno dodan na snimku, a kadrovi koje vidimo nisu, kako se prvotno mislilo, snimljeni za vrijeme Europskog prvenstva. Naime, mlada dama na snimci prati utakmicu ruskog kluba Krasnodar te grčkog Olympiakosa koja se igrala još 2019. godine na stadionu Krasnodara. Komičar se odlučio poigrati sa snimkom navijačice i naknadno je namontirao zvuk "arapskog komentatora" te on nije autentični dio originalne snimke.

Iako se ne radi o autentičnoj snimki, moramo mu priznati da je napravio genijalnu stvar jer njegov je video u samo nekoliko dana postao viralan. A tko zna, možda ovo inspirira nekog od komentatora pa u nekoj od budućih utakmica i uživo čujemo iskreno oduševljenje prizorom s tribina osobe koja stoji iza mikrofona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomena: Na temelju prijave Raskrinkavanja ispravljene su netočne informacije od 19.6.2021. godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo