'DA NISMO ISPALI IZ EUROPE...' / Dinamo konačno igra zaostalu utakmicu: 'Smetala nam je ova situacija, lomi se prvenstvo'

Image

Plavi u ovu utakmicu ulaze kao drugoplasirana momčad lige, s pet bodova manje od prve Rijeke i pobjedom bi se sasvim primakli lideru HNL-a šest kola prije kraja prvenstva

16.4.2024.
15:21
VOYO logo

Segej Jakirović najavio je zaostalu utakmicu Dinama protiv Varaždina iz 5. kola HNL-a koja se igra u srijedu na Maksimiru. Plavi u ovu utakmicu ulaze kao drugoplasirana momčad lige, s pet bodova manje od prve Rijeke i pobjedom bi se sasvim primakli lideru HNL-a šest kola prije kraja prvenstva.

Image
IZBORNA SRIJEDA /

Splitsko-riječka kombinacija sudaca na utakmici Dinama i Varaždina

Image
IZBORNA SRIJEDA /

Splitsko-riječka kombinacija sudaca na utakmici Dinama i Varaždina

Dinamo se nalazi u jako dobroj formi, s pet uzastopnih pobjeda i vjeruju da će protiv Varaždina nastaviti pobjednički niz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dobroj smo formi, neke stvari možemo raditi još malo bolje. Nanizali smo pet pobjeda, što je jako važno za nas, svaka je bitna, lomi se prvenstvo i treba nastaviti u tom stilu", rekao je Jakirović na početku pa priznao da im nije bilo ugodno u situaciji s tom utakmicom manje:

"Smetalo je, jer gledaš ljestvicu i ne znaš kad ćeš igrati. A da nismo ispali iz Europe pitanje je kad bi se igrala ova utakmica, jer je raspored bio natrpan. Konačno ćemo igrati, da ljestvica bude kompletna. Jako važna utakmica za nas, jako bitna tri boda, koja moramo osvojiti, uza sav respekt prema Varaždinu, kojega nikad nije lagano pobijediti. Ova zadnja utakmica je bila jako uzbudljiva, znamo što nas čeka, ali svjesni smo da su to jako važna tri boda, da još smanjimo zaostatak za Rijekom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Varaždin će biti motiviran, razigran, kao i svi u Maksimiru. Na nama je da odgovorimo što bolje, da nastavimo na ovom valu, uz pomoć naše publike, koja puni stadione gdje god igramo i koja nam je velika podrška", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo