INCIDENT U DALMACIJI / Otac učenice koji je upao u trogirsku školu i napao nastavnika završio u pritvoru

Image
Foto: Ilustracija: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Kako se doznaje, nastavnik je odmah nakon incidenta zatražio liječničku pomoć, no srećom nije zadobio ozljede

28.3.2024.
12:14
Ilustracija: Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Protiv oca (48) učenice trogirske osnovne škole koji je u srijedu za vrijeme nastave ušao u učionicu i napao nastavnika podnesena je kaznena prijava zbog prisile prema službenoj osobi, te je nakon završenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, doznaje se u policiji.

Uhićen je u srijedu nešto prije 13 sati, a nakon što je stigao u školu, ušao je u učionicu i nasrnuo na nastavnika biologije i kemije zato što je prethodno oduzeo mobitel njegovoj kćeri. Nastavnik je to napravio zato što se učenica za vrijeme nastave i suprotno pravilima škole zabavljala na mobitelu umjesto da je pratila gradivo. Od nje je tražio da mu preda mobitel koji joj je namjeravao vratiti nakon sata, no u međuvremenu je učenica to javila ocu koji je onda na neprimjeren način reagirao i zgrozio učenike i djelatnike škole, ali i cijelu javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVE ZBOG MOBITELA? /

Incident u trogirskoj školi: 'Tata učenice je udario šakom nastavnika'

Image
SVE ZBOG MOBITELA? /

Incident u trogirskoj školi: 'Tata učenice je udario šakom nastavnika'

Policija je službeno rekla da su provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili postojanje osnovane sumnje da je 48-godišnjak 27. ožujka u obrazovnoj instituciji uporabom sile spriječio djelatnika institucije u obavljanju službenih radnji, odnosno u odvijanju nastave i provedbe pravilnika o kućnom redu, te tako počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

Kako se doznaje, nastavnik je odmah nakon incidenta zatražio liječničku pomoć, no srećom nije zadobio ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Roditelji traže smjenu ravnatelja škole čiji je učenik napravio listu za odstrel: 'Bilo je zataškavanja'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo