VIDEO: / Evo kako izgleda velika osveta Njemackoj

Argentinska nogometna reprezentacija dobila je barem malu satisfakciju zbog poraza od Nijemaca u finalu Svjetskog prvenstva u Brazilu.

3.9.2014.
15:15
VOYO logo

Po dva su gola gauci zabili u svakom poluvremenu, a junak susret bio je novi igrac Manchester Uniteda Angel di Maria s tri asistencije i jednim pogotkom.

Iako oslabljeni za neigranje Lionela Messija Argentinci su u ovom susretu bili dominantna i motiviranija momcad. Di Maria je u 21. minuti sjajno prebacio argentinsku obranu i pronasao Sergija Aguera koji iz blizine pogada mrezu nemocnog Manuela Neuera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/3HkghqX3dws

Di Maria je kod drugog pogotka Argentine u 40. minuti pronasao Erika Lamelu, koji sjajnim udarcem s nekih 11 metara salje loptu u raslje njemackog gola. U trecoj minuti nastavka Argentinci ponovo zabijaju, a strijelac je Fernandez koji glavom posprema ubacivanje Di Marije s lijeve strane. Sjajnu vecer Di Maria je okrunio pogotkom u 50. minuti. Sjurio se pred njemacka vrata s desne strane i odmjerenim udarcem prebacio vratara. Do kraja su Nijemci uspjeli tek ublaziti poraz. Za elf su zabili Andre Schurrle i Mario Gotze, ali gorak okus poraza nisu uspjeli izbrisati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju kazimo da su oba sastava igrala znatno oslabljena. Argentini, za koju je na klupi debitirao Tata Martino, su tako osim Messija nedostajali i Rodrigo Palacio, Maxi Rodriguez, Ezequiel Lavezzi i Ezequiel Garay, dok su Nijemci bili liseni usluga Bastiana Schweinsteigera, Mesuta Ozila, Samija Khedire, Jeromea Boatenga, Matsa Hummelsa i donedavnog kapetana Philippa Lahma koji je objavio reprezentativnu mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo