BARCELONA ZAPELA U LIMBU IZ KOJEG SE NEĆE LAKO IZVUĆI: / Žele se riješiti očajnog trenera Koemana, ali postoji jedan ogroman problem

Image
Foto: Profimedia

Mala utjeha im je osvojen Kup kralja, ali činjenica je da momčad izgleda podosta loše

17.5.2021.
18:54
Profimedia
VOYO logo

Nažalost, Barcelona je sezonu okončala podosta razočaravajuće. Serijom loših rezultata i teških oscilacija u La Ligi ispali su iz utrke za naslov, a iz Lige prvaka su ih eliminirali već u osmini finala.

Mala utjeha im je osvojen Kup kralja, ali činjenica je da momčad izgleda podosta loše, čak i nakon dolaska novog predsjednika Joana Laporta. Mediji i navijači najveći dio krivnje svaljuju upravo na trenera Ronalda Koemana, a navodno, kako tvrdi ESPN, niti u klubu nisu pretjerano oduševljeni njime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Međutim, Barcelona će još neko vrijeme morati trpiti Koemana i to iz pomalo nevjerojatnog razloga. Naime, ESPN piše kako Barcelona neće otpustiti Koemana sve dok se na tržištu ne pojavi dovoljno dobar i kvalitetan trener koji bi ih htio preuzeti. Problem je što su svi, elitni treneri trenutno doista zauzeti, a teško da će ijedan ovoga ljeta dobiti otkaz, pa je Barcelona zapela u limbu s očajnim Koemanom i tako će ostati još neko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo