BUDIMIR STIGAO DO PREVIJENCA ZA VATRENE: / 'Svjestan sam da ne bi bilo gola da je bio VAR'

Image
Foto: Profimedia

Doduše, sudac mu je previdio da je uoči pogotka igrao rukom

11.11.2020.
21:55
Profimedia
VOYO logo

U prijateljskom susretu igranom u Istanbulu hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 3:3 protiv Turske.

Bio je to dvoboj u kojem su Turci vodili 1:0 i 2:1, Hrvatska je potom okrenula rezultat u svoju korist, ali je na koncu završilo 3:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turska je povela u 23. minuti golom Cenka Tosuna iz jedanaesterca, izjednačio je Ante Budimir u 32. minuti, no domaćin je do kraja poluvremena zabio još jedan gol, a strijelac je bio Deniz Turuc u 41. minuti.

Hrvatska je vrlo brzo u nastavku okrenula rezultat, za 2:2 zabio je Mario Pašalić u 54. minuti, a samo dvije minute kasnije Josip Brekalo je glavom pogodio za prvo hrvatsko vodstvo na utakmici. Nažalost, u 58. minuti je Cengiz Under pogodio za 3:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DALIĆ NAKON UTAKMICE NAGLASIO NAJVEĆI PROBLEM HRVATSKE: /

'Ponavlja nam se jedna stvar i to me jako zabrinjava'

Image
DALIĆ NAKON UTAKMICE NAGLASIO NAJVEĆI PROBLEM HRVATSKE: /

'Ponavlja nam se jedna stvar i to me jako zabrinjava'

Budimir: 'Mogao sam možda iskoristiti i više'

Nakon utakmice za Novu TV progovorio je strijelac prvog gola za Hrvatsku u ovoj utakmici Ante Budimir. Doduše, sudac mu je previdio da je uoči pogotka igrao rukom. Bio je to njegov previjenac u dresu Vatrenih.

"Malo sam pregledavao snimku, svjestan sam da je bio VAR da možda, zapravo ne možda nego sigurno gola ne bi bilo, ali dešava se to u nogometu. Ja ću ovaj pogodak sigurno zapamtiti. Mogu reći da sam bio u dosta dobrih situacija i da sam zadovoljan da sam imao priliku upisati se u listu strijelaca. Mogao sam možda još i više iskoristiti danas, ali dobro. Idemo dalje", rekao je Budimir nakon utakmice pa se osvrnuo na svoja dva pada u protivničkom kaznenom prostoru nakon kojih mu ipak sudac nije dosudio kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bile su to tipične reakcije u šesnaestercu. U jednoj me situaciji stoper držao i povukao me, ali kasnije mi je sudac rekao da nije bilo dovoljno za penal. U drugoj situaciji je isto bilo kontakta, ali dobro, idemo dalje", rekao je hrvatski napadač.

"Izbornik je tražio više od nas iz više razloga. Očekivao je da budem okomitiji, konkretniji, da iskoristimo prilike i da više damo gas. Pokušao nas je probuditi, motivirati", zaključio je Budimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo