E TO SE ZOVE VRHUNSKI ODRAĐEN POSAO: / Rijeka na posudbu dovela igrača kojeg je Osijek nedavno prodao za gotovo tri milijuna eura

Image

U Osijeku je bio jedan od najboljih igrača i 2019. godine prodali su ga u Kopenhagen za nemalih 2.7 milijuna eura

26.1.2021.
18:54
VOYO logo

Rijeka je obavila možda i najveći zimski transfer. Na Rujevicu je u utorak stigao plemeniti veznjak Robert Mudražija i odmah se pridružio momčadi Simona Rožmana. Mudražija je stigao na posudbu od 18 mjeseci iz danskog Kopenhagena, a Rijeka će imati priliku i otkupiti njegov ugovor.

"Zadovoljan sam što se sve završilo. Jedva čekam sljedeći trening i utakmice da upoznam ekipu i trenera", rekao je Robert Mudražija nakon potpisa ugovora. Zanimljivo, Mudražija je ove sezone igrao protiv Rijeke u playoffu Europa lige, a sada im se, eto i pridružio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

05.12.2018., stadion Gradski vrt, Osijek - Utakmica cetvrtfinala hrvatskog nogometnog kupa, NK Osijek - HNK Hajduk. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

''Rijeka me htjela, to je najbitnije. Mislim da je ovo pravi potez za mene'', rekao je Robert Mudražija.

Mudražija je karijeru započeo u mladim uzrastima Dinama, ali u Zagrebu nikada nije dobio pravu šansu. Nakon toga igrao je za Liefering, i onda je 2017. godine potpisao za Osijek. Tamo je bio jedan od najboljih igrača i 2019. godine prodali su ga u Kopenhagen za nemalih 2.7 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo