Otkriveno što realovac ima ispod dresa

Španjolski nogometni reprezentativac i član madridskog Reala Sergio Ramos iskazao je potporu svom suigraču Mesutu Özilu, kojeg trener Jose Mourinho sve više 'zapostavlja'.

2.10.2012.
11:15
VOYO logo

Real Madrid ugostio je Deportivo u 6. kolu Primere te slavio 5:1, iako je nakon uvodnih 20-ak minuta zaostajao 1:0. Sergio Ramos, kojeg je Mourinho izostavio u susretu Lige prvaka protiv Manchester Cityja u 1. kolu, vratio se u momčad te pokazao koliko mu je 'žao' Özila i njegove situacije.

Ramos je ispod dresa, sa svojim imenom i brojem 4, nosio majicu s brojem 10, odnosno brojem koji Nijemac ima na svom dresu. Od dolaska Luke Modrića u klub i povratka Kake u formu, Özil na travnjaku provodi sve manje i manje vremena, a kada se i nađe na njemu igra očajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove ga je nedjelje nakon prvih 45 minuta zamijenio Kaka, koji je kasnije izborio jedanaesterac, a koji je za svoj hat-trick realizirao Cristiano Ronaldo.

Ramos je imao sjajnu priliku za postizanje pogotka nakon kojeg bi zasigurno podigao ili čak i skinuo svoj dres kako bi pokazao potporu svom suigraču, koji je očito u krizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo