'NISAM HRVAT NITI POLUHRVAT, SLOVENAC SAM' / Trener Ludogoreca porijeklom je iz Splita: 'Cijeli život živim u Sloveniji, ali imam veze s Hrvatskom'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

'Nisam niti Hrvat niti poluhrvat, ja sam Slovenac. Da, otac mi je iz Splita, ali rođen sam u Mariboru, cijeli život živim u Sloveniji, tako da se osjećam kao Slovenac iako imam veze s Hrvatskom'

3.8.2022.
6:12
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

"Bit će teška utakmica, ali igramo doma. Spremni smo, očekujemo pozitivan rezultat, no siguran sam kako se ništa neće znati poslije prve utakmice", kazao je u najavi prve utakmice 3. pretkola Lige prvaka između Ludogoreca i Dinama u Razgradu trener Ludogoreca Ante Šimundža, čiji je otac rođen u Splitu...

Image
LUDNICA /

Ekipa Boysa odradila je posao u Razgradu: Pogledajte kadrove nakon utakmice, ovo niste mogli vidjeti na TV-u

Image
LUDNICA /

Ekipa Boysa odradila je posao u Razgradu: Pogledajte kadrove nakon utakmice, ovo niste mogli vidjeti na TV-u

'Nisam zadovoljan rezultatom'

"Nisam niti Hrvat niti poluhrvat, ja sam Slovenac. Da, otac mi je iz Splita, ali rođen sam u Mariboru, cijeli život živim u Sloveniji, tako da se osjećam kao Slovenac iako imam veze s Hrvatskom", kazat će Šimundža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nakon pobjede zagrebačkih plavih 2-1, Šimundžija ipak sinoć nije bio zadovoljan, jer su domaći nogometaši imali prilike s početka susreta, nakon kojih su dobili dva gola.

"Nisam zadovoljan rezultatom. Nastavili smo se boriti nakon šansi s početka i dva gola koja smo potom primili, ali nismo imali sreće. No, veseli me što smo pokazali kvalitetu i stvarali šanse i ako tako budemo igrali u uzvratu možemo proći."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imali smo loših prvih desetak minuta'

Slično razmišlja i krilni nogometaš Kiril Despodov.

"Imali smo loših prvih desetak minuta, a onda smo se uspjeli vratiti. Dobro je da smo zabili taj gol. Bit će teško u uzvratu, ali Dinamo nije nepobjediv."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Dinama u prvoj su utakmici 3. pretkola Lige prvaka kao gosti svladali bugarski Ludogorec u Razgradu sa 2-1 (2-1). Utakmica je odlično počela za Dinamo koji je poveo sa 2-0 golom Dine Perića (6) i autogolom domaćeg vratara Sergija Padta (9-ag), a na konačnih 1-2 smanjio je Bernard Tekpetey (22).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo