ĐOKOVIĆU, VIDIŠ LI OVO? / Rafa Nadal se vraća u velikom stilu: 'Protiv njega nisam mogao ništa'

Image
Foto: Profimedia

Na početku ove kalendarske godine Nadal je nastupao na turniru u Brisbaneu, gdje mu se dogodila nova ozljeda. Nakon poraza od Thompsona otkazao je nastup na Australian Openu, a potom je otkazivao i iduće turnire. Sve do ovotjednog u Barceloni gdje je najavio povratak

16.4.2024.
11:52
Profimedia
VOYO logo

Uvijek je lijepo trenirati s Nadalom, ali moram priznati da mu nisam mogao parirati, nisam mogao ništa protiv njega, izjavio je ruski tenisač Andrej Rubljov, trenutačno osmi tenisač na svijetu.

Image
ODUŠEVIO NAVIJAČE /

Rafael Nadal se vraća: 'Ovo sam odlučio u posljednji trenutak'

Image
ODUŠEVIO NAVIJAČE /

Rafael Nadal se vraća: 'Ovo sam odlučio u posljednji trenutak'

Rubljov je drugi nositelj zemljanog ATP 500 turnira u Barceloni gdje će se ujedno dogoditi povratak tenisu legendarnog 37-godišnjeg španjolskog tenisača Rafaela Nadala. Tijekom treninga odigran je jedan set Nadala i Rubljova u kojem je španjolski tenisač pobijedio 6-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku ove kalendarske godine Nadal je nastupao na turniru u Brisbaneu, gdje mu se dogodila nova ozljeda. Nakon poraza od Thompsona otkazao je nastup na Australian Openu, a potom je otkazivao i iduće turnire. Sve do ovotjednog u Barceloni gdje je najavio povratak.

„Ovaj trening protiv Nadala bio mi je u svakom slučaju poseban. Svaki trening i meč su s njim posebni, ali, tko zna, možda je ovo posljednji zajednički trening koji smo imali. Možda i posljednji zajednički turnir na kojem nastupamo“, dodao je Rubljov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom kolu Nadal će igrati protiv 21-godišnjeg talijanskog tenisača Flavija Cobollija, a ukoliko bude uspješan na premijeri u drugom kolu Španjolca čeka četvrti nositelj, Australac Alex De Minaur. U sjajnoj karijeri Nadal je osvojio 22 Grand Slam turnira, a od toga je čak četrnaest puta bio najbolji na pariškoj zemlji Roland Garrosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo